I N V I S I B L E
Home About Squad Dash

guardian

Sorry , any signs of rude action can and will be kicked out from this blog.Please be kind to each other.Sincerely , Al

Prefer to be anonymous(okay ni tipu) , you can call me Al though.

Voicemail

Cari jalan keluar? Exit door is here

Follow




Credits


You're beautiful, now please have a good day :)
> Pause
Tips Jawab PT3
Saturday, 8 October 2016 • 22:12 • 1 zombies




*sigh*
Hi semua,kejap Al nak tiup sawang kat blog ni kejap. Fuhh sesak nafas kita nak tiup semua. So sorry lately Al become busy gila tengah finals katakan *roll eyes*. Sakit jantung aku tengok soalan exam tu.Tabah jelah tunggu soalan addmaths nanti *lap peluh*.Futhermore dengan business gelang yang Al tengah buat sekarang *yeayy* so far our business doing so good just currently kitorang closed for a while sebab nak fokus exam. 

"KITORANG?"

Yes kitorang .

Kita ada partner meh *okay berlagak* and alhamdulillah our business are growing pretty well . Besar dah anak ibu ni *sobs*. Kalau interested nak tengok , boleh usya ig kitorang Bracelety_ (pon ponn tumpang iklan hahahha)

Back to the topic , since sekarang tengah cuti sebab budak form 3 tengah sibuk . Sibuk dengan apa?

Pitythree


Jangan risau anak-anak , akak dah join pity party tu last year and its legit a torture.Hahahahahha . Just kidding, For those yang join that pity party this year.I wish you all the best. Jangan stress sangat jawab, jawab sebaik mungkin okay. Kalau stress nanti you punya knowledge hilang pastu nanti kepala rasa nak meletop macam mana?(That moment bila kau dah baca tajuk tu and bila nampak soalan exam tajuk tu you freaking forgot the answer) Damnnn *flip table* That's why jangan rush sangat, kalau benda tu jadi kat korang time tengah jawab exam ,fokus dekat soalan lain dulu okay. Jangan kalut sangat sampai abis satu jam hang duk fikir jawapan untuk satu soalan tu je.Memang kejadahnya tak sempat nak abis jawab paper ah kiranya. So nanti jawab exam nanti,jawab dengan tenang alright, korang dah study bab tu korang mesti boleh buat punya *this advice applies to students that will take pt3 this year or any other upcoming pt3 candidates*padan muka kena jawab pt3 buweek

AND FOR THOSE BUDAK YANG TAK RETI JAWAB EXAM DIAM-DIAM,TIME EXAM SIBUK NAK BATUKLAH, SIBUK MAIN PEN DIA SAMPAI SEMUA ORANG YANG TENGAH JAWAB EXAM TIME TU RASA NAK TUMBUK DIA ,SILA INSAF.


And one more things,I probably and probably not have done any changes to the blog *perasan ke perubahan tu hihiks * . 


1 Comments:

Blogger munirah :) said...

yep.. kalau exam jangan stress sangat. sebab stress tu la nanti akan blank. lagi satu jangan paksa diri tidur lambat sebab tak habis study.. yang ni parah hehe..

anyway good luck in addmaths and business! :)

9 October 2016 at 12:42  

Post a Comment



leftright