I N V I S I B L E
Home About Squad Dash

guardian

Sorry , any signs of rude action can and will be kicked out from this blog.Please be kind to each other.Sincerely , Al

Prefer to be anonymous(okay ni tipu) , you can call me Al though.

Voicemail

Cari jalan keluar? Exit door is here

Follow




Credits


You're beautiful, now please have a good day :)
> Pause
Update
Wednesday, 8 June 2016 • 15:12 • 0 zombies




Ya ampunnnn lama banget tidak diupdate menantang ni *freakin sobs* bersawang sana sini dah macam sarang spiderman dah *sigh* . First of all sorry sebab lama tak menulis dalam blog ni. Dah krik krik dah kawasan blog ni bhahahahaha. Sedih woi! Dah ada laptop tapi wifi umah lari *glare* menantang wifi ni eyy. So I think I just let you know a short list . A VERY VERY VERY SHORT LIST things that happened this year.
  •   Kita officially a school librarian *woot woot*
  •  Crush baru nampak macam Syukri Yahyaa *more yeayyyy*
  •  Al jumpa another 5sosfam and we're like seriously macam belangkas dah sekarang. Dia sekarang my mak jenah (you know what I mean)
  • I started a bracelet business and it's seem to be doing well *grin*
  •  Muka and nama aku terpampang kat seluruh sekolah macam retiss sebab dapat score 6A ! Hell yeahhh *high five for myself for that*
  •  I'm doing well in my studies *banyak shiall G* *double sobs*
  • No I just think each day I'm growing even more. (means aku makin gemuk and saiz baju makin besar kalah baju mak limah)
  • And ketinggian aku still takde perkembangan whatsoever (frust weyh frust) Aku nampak macam dwarf bila jalan dengan kawan kawan aku . *tinggitinggitinngipendektinggi*
  • Makeup collection aku dah bertambah hohohhho (muah Ibu Lin dan mukanya yang berkerut bila tangan hulur duit)
  • I gain new experience day by day with my family and classmates . Legit sayang gila nakmatey kat depa semua tu
  • Ohhh and yess kita got in 4PA1 yeayyy ! and I'll spend another two years with them*angkat tangan angkat tangan meletop angkat tangan**okbai*
  • And since sekarang dah June af so kerja khusus pa aku tu dah start melambai lambai sambil menyanyi lagu Hello by Adele *bum duss tss*
  • And also here is my mid-term result yang sangat memberangsangkan dan membanggakan kedua dua ibu bapa sampai depa rasa malu nak tunjuk result aku kat sanak saudara
Okay for those yang expect to see my result  all I want to say is bhahahahahaha. Okay dah stop baca pi sambung tidur or something . And selamat berpuasa mohon jangan sampai kantoi tak puasa okay pak cik mak cik kita faham anda tergoda melihat makanan di tepi tepi jalan itu yang dijual oleh peniaga yang tak bertauliah menjual makanan di bulan Ramadhan ni eyyy . Especially chinesse chinesse tu haaa minum air ais uish *nyanyi Snap Out Of It* . Kena ingat Allah nak uji kita tu , so hangpa janganlah jadi syaiton duk ikut depa makan sekali *tampar kang*

           Okay gerak lu pape jangan roger




0 Comments:

Post a Comment



leftright