I N V I S I B L E
Home About Squad Dash

guardian

Sorry , any signs of rude action can and will be kicked out from this blog.Please be kind to each other.Sincerely , Al

Prefer to be anonymous(okay ni tipu) , you can call me Al though.

Voicemail

Cari jalan keluar? Exit door is here

Follow




Credits


You're beautiful, now please have a good day :)
> Pause
Pencarian Blog Terkemas 2015 !
Tuesday, 8 December 2015 • 04:23 • 5 zombies



Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!


Okay tbh aku takdelah rasa blog aku kemas bakhang , aku sedar diri banyak lagi blog lain yang lagi peloles . Tapi manalah tahu ada rezeki dapatlah menang hihihi . Alaa tapi kalau tak menang pun at least korang dapat eratkan silaturahim dengan blogger lain and dapat tambah korang punya blog traffic so its win-win situationlah kiranya :)

Opss lupa kita kena tag at lest one blogger so decided nak tag Mormor wuhhu and every single of you yang baca ni .

Entahlah apalah hadiah OM nak bagikan ? Aku serious curios sekarang ni bhahaha mana tahu tetiba dapat concert tickect ? Perghh berangan bakhang 



5 Comments:

Blogger Astrallusion Arc said...

Hi :)
Artikel Pencarian Blog Terkemas 2015! | Lynk

11 December 2015 at 19:44  
Blogger Izyan Yan Cinnamon said...

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Dari kontest yang sama..good luck ye..:D

13 December 2015 at 03:57  
Blogger sofie adie said...

tahniah tersenarai!
^_^

13 December 2015 at 04:30  
Blogger Diya Hanun said...

Singgah melawat dari segmen yang sama :D
Baru ada masa blogwalking..hehe..follos sini sekali
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

13 December 2015 at 09:26  
Blogger ukhti ninja said...

Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana dari segmen yang sama :)
http://ukhti-ninja.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

13 December 2015 at 17:12  

Post a Comment



leftright