I N V I S I B L E
Home About Squad Dash

guardian

Sorry , any signs of rude action can and will be kicked out from this blog.Please be kind to each other.Sincerely , Al

Prefer to be anonymous(okay ni tipu) , you can call me Al though.

Voicemail

Cari jalan keluar? Exit door is here

Follow




Credits


You're beautiful, now please have a good day :)
> Pause
BUKU FIXI GIVEAWAY BY YAYA
Wednesday, 9 December 2015 • 09:21 • 2 zombies





Siapa dekat sini suka buku Fixi? Kalau suka angkat tangan! *sembur rexona*Pfft aku gurau je okay semua chill mohon jangan bash aku lepas ni 

Okay good news kalau korang tak tahu Yaya ada buat satu Giveaway untuk buku fixi *flying kiss to Yaya*

Aku serius suka gila nak mampus buku fixi ni sebab jalan citer bagi setiap buku diorang memang mind-blown. Semua topik dorang masukkan and buku fixi ni macam nicotine (I'm not trying to promote nicotine) *Kids, don't do drugs , smokes or whatever it is illegal* What I'm trying to say is buku ni boleh buat korang rasa addict lepas baca , kalau boleh nak baca lagi buku tu . Sebab tu kalau aku beli buku fixi memang tak cukup beli satu je tu yang buku fixi bertimbun dekat rumah aku tu maybe almost 30 books ? (sempena penghargaan untuk kempen Satu Murid Satu Buku aku habiskan satu buku sehari sometimes more) ohhh yeaah

So apa lagi pergilah woi join giveaway ni . Mana tahu rezeki korang menang , jimat duit hangpa boleh masuk tabung untuk simpanan masa hadapan kuikui

Giveaway ni dah lama Yaya buat so better hurry up sebab kita tak tahu bila tarikh tutup *suprise katanya*

Kita tag :
  1. Naza
  2. Qila
  3. Shida
  4. Mormor
p/s : Semua buku yang Yaya sponsor none of it aku dah baca . It's a freaking sign bhahhaha






2 Comments:

Blogger Aqilah ㅤ said...

goodluck!

9 December 2015 at 09:58  
Blogger Mazni Munawar said...

hi goodluck! buku fixi ni ramai org suka tpi tak pernah baca pun lagi :p

10 December 2015 at 00:46  

Post a Comment



leftright